pl de en
facebook
Hotel Cieplice

Ceny i Rezerwacja

Sprawdź Termin

Rabaty i Promocje

czytaj więcej

Opinie Gości

Zapoznaj się z opiniami naszych klientów:8.7Średnia Opinia

9.3 Miroslav / Jablonec nad Nisou 15 październik 2015
8 Rafał / Grębocice 25 wrzesień 2015
8.8 viola / nowy dwor mazowiecki 18 wrzesień 2015
7.5 Bożena / Wieluń 17 wrzesień 2015
9.2 Aleksandra / Wrocław 15 wrzesień 2015 Opinia o Hotelu: przyzwoity wygląd pokoju, duży wybór menu śniadaniowego Nasze SPA: Bardzo dobra jakość wykonanego masażu
10 Elżbieta / Łódź 09 wrzesień 2015
10 ZBIGNIEW / POLICE 02 wrzesień 2015 Opinia o Hotelu: Bardzo mila i profesjonalna obsluga. Obsluga recepcji na wysokim poziomie. Pani , ktora sprzatala pokoj zawsze mila i pomocna .Posilki przygotowywane na sniadanie zawsze swieze i bardzo smaczne. Kelnerki pilnowaly, zeby nie zabraklo asortymentu na stole. Nasze SPA: Hotelowe SPA przyjazne dla gosci i zawsze dostepne wszystkie zabiegi - szczegolnie laznie dawaly wspanialy efekt i daly nam niezapomniane wrazenia.
8.2 Żaneta / Grudziądz 17 lipiec 2015 Opinia o Hotelu: Poprawa jeśli chodzi o urozmaicenie śniadania , bardzo smaczne obiady , bardzo czysto w pokojach ,
7.5 Rita / Osiek Mały 11 lipiec 2015 Opinia o Hotelu: czystość Nasze SPA: Wysokie kompetencje kosmetyczki
8 Grzegorz / Świdnica 08 lipiec 2015 Opinia o Hotelu: Balkon wieczorem
8 Aleksandra / Gilowice 01 lipiec 2015
10 Danuta / Dolaszewo 30 czerwiec 2015 Opinia o Hotelu: Bardzo wygodny przestrzenny pokój z widokiem na góry. Śniadania urozmaicone. Fajny basen solankowy ,sauny. Miła obsługa. Chętnie wrócimy. Nasze SPA: Nie korzystaliśmy z zabiegów.
8.3 Krzysztof / Długi Kąt 30 czerwiec 2015 Opinia o Hotelu: Czysto,personel profesjonalny zarówno w recepcji,gastronomi jak i w części hotelowej.Bufet śniadaniowy dobry.Pokój dbl.ciasny,mało funkcjonalny.Położenie hotelu - doskonałe. Nasze SPA: Zabiegi wykonywane profesjonalnie.Basen,jacuzzi oraz sauny dobrze utrzymywane,ale temperatura wody w basenie nie do korzystania.
10 Bogusław / Poznań 30 czerwiec 2015
10 Róża / Zabrze 05 czerwiec 2015 Opinia o Hotelu: Jestesmy zadowoleni z całego naszego pobytu hotel wspaniały jedzenie smaczne pokoje czyściutkie wszystko na wysokim poziomie Nasze SPA: Zabiegi były wspaniałe jesteśmy bardzo zadowoleni
9.2 Krystyna / Siemianowice Sl 06 maj 2015 Opinia o Hotelu: świetna lokalizacja, urozmaicone śniadania
8.2 Henryk / Lubin 03 maj 2015 Opinia o Hotelu: Polozenie w miescie, widok na gory, mili pracownicy, odnowienie hotelu, Nasze SPA: sauny, basen.
8 Genowefa / Międzyzdroje 21 kwiecień 2015 Opinia o Hotelu: Uprzejmy personel recepcji. Ratownik na basenie organizujący gimnastykę w wodzie. Nasze SPA: Dobra masażystka.
7.8 Maria / Bielkowo 21 kwiecień 2015 Opinia o Hotelu: Mila obsługa, czystość, bardzo bogate świąteczne meni . Nasze SPA: Nie korzystalismy
9.7 Andrzej / Poznań 16 marzec 2015 Opinia o Hotelu: czyste pokoje , czysta stówka pełna kultura Nasze SPA: wszystko ok
7.3 Urszula / Wrocław 04 marzec 2015
8.7 Marek / Poznań 03 marzec 2015 Opinia o Hotelu: Bardzo wygodne i przestronne pokoje. Dobrze wyciszone
8.5 Wiesław / Darłowo 02 marzec 2015 Opinia o Hotelu: super śniadanka dla każdego coś dobrego, intymny personel, fajna lokalizacja, cudowna cisza Nasze SPA: wspaniały relaks po całym intensywnym dniu
9.8 Sławomir / OLEŚNICA 25 luty 2015 Opinia o Hotelu: Bardzo miła obsługa od samego wejścia do obiektu, urządzenie i stan utrzymania pokoju, możliwość zakupu biletu do term, wspaniałe i urozmaicone śniadania Nasze SPA: kultura osobista Pani Kosmetyczki, wyposażenie gabinetu oraz profesjonalne wykonanie usługi, czystość i porządek na basenie i w saunach, dyskretna działalność ratownika który bardzo taktownie i dyskretnie egzekwował porządek w obiekcie,
6.7 Jerzy / Opole 24 luty 2015 Opinia o Hotelu: Pokoje i zaplecze SPA
8.8 Henryk / Wejherowo 23 luty 2015 Opinia o Hotelu: Położenie hotelu,ogólnie wszystko było ok mila obsluga Nasze SPA: Fajne hotelowe spa,czysty basen ,uprzejmy ratownik
8.3 Robert / Wilkszyn 20 luty 2015
7.2 Andrzej / Miejska Górka 18 luty 2015
8.7 Sebastian / Jelling 15 luty 2015 Opinia o Hotelu: obfite sniadanie oraqz mila obsluga (front desk) Nasze SPA: Gratis basen i sauny.
9.3 Aneta / Nottingham 12 luty 2015 Opinia o Hotelu: Obsługa na recepcji. Rewelacja. Panie kompetentne, uśmiechnięte, nic nie dziwiło, nic nie stanowiło problemu. Nasze SPA: Obsługa, rzetelna informacja, podejście do klienta.
8.2 Adam / Bielany Wrocławskie 11 luty 2015 Opinia o Hotelu: Pokój, basen i spa na miejscu, szwedzki stół na śniadanie Nasze SPA: Za krótki pobyt, aby ocenić obiektywnie
9 Sabine / Berlin 09 luty 2015 Opinia o Hotelu: es hat uns sehr gefallen
8.5 Aleksandra / Kobierzyce 22 styczeń 2015 Opinia o Hotelu: Bardzo podobał nam się nieograniczony dostęp do basenu oraz saun. Szczególnie podbiły nasze serca śniadania- przeogromny wybór tak, że nie było mowy aby nikt nie znalazł czegoś dla siebie :-)))
9.5 Tomasz / Mierzyn k.Szczecina 20 styczeń 2015 Opinia o Hotelu: Bardzo dobra lokalizacja hotelu.W pobliżu park,zabytki Cieplic,baseny termalne.Sam hol wejściowy robi pozytywne wrażenie. Pokoje są duże Nasze SPA: Wygodna droga do spa osobną windą pomijając hol recepcji.Duża ilośc urządzeń do cwiczeń typu bieżnie,rowerki itp.baseny i sauny również również ok.
9.5 Igor / Berdyansk 11 styczeń 2015
10 WITOLD / LĘDZINY 11 styczeń 2015 Opinia o Hotelu: Urozmaicone jedzenie, bardzo smaczne, nieograniczony dostęp do saun, basenu i sali fitness, przyjemna atmosfera, polecam.
9 Tomasz / Opalenica 07 styczeń 2015 Opinia o Hotelu: odwiedziliśmy hotel już drugi raz i byliśmy bardzo zadowoleni, wrócimy tu ponownie !
9.7 Andrzej / Grodzisk Mazowiecki 07 styczeń 2015 Opinia o Hotelu: Świetna lokalizacja, przystępne ceny, doskonała obsługa Nasze SPA: Fajny, kameralny basen
9.2 Renata / wrocław 19 grudzień 2014
6.8 Marek / Oleśnica 26 listopad 2014 Opinia o Hotelu: Ładne przestronne pokoje, dostęp do internetu, przyjemny basen, śniadania w formie bufetu do przyjęcia ( adekwatne do ceny pobytu )jest wszystko. Nasze SPA: zabieg wykonany w terminie godzina dotrzymana.
7.2 Ludwig / Bobingen 21 listopad 2014 Opinia o Hotelu: Sauna,Obsluga w rececji,oleglosc do centrum,
8.5 Anna / wrocław 20 listopad 2014 Opinia o Hotelu: Podobało mi się ,że basen jest czynny do g. 22. piękny widok z okna na park i góry Nasze SPA: nie korzystałam
6.3 Alicja / Słupsk 14 listopad 2014
6.5 Lidia 22 październik 2014 Opinia o Hotelu: Świetna lokalizacja hotelu gwarantująca ciszę i nieduża odległość do Term. Dobre i urozmaicone śniadania. Uprzejmość pracowników hotelu. Można wypocząć pod warunkiem dobrej lokalizacji pokoju. Nasze SPA: Doskonale przeprowadzony masaż. Spory wybór rodzajów kąpieli perełkowych. Atmosfera w SPA gwarantująca relaks.
8.3 Paulina / Piława Dolna 25 sierpień 2014
8.7 MICHAŁ / INOWROCŁAW 21 sierpień 2014 Opinia o Hotelu: profesjonalna obsługa Nasze SPA: awaria pomp / ? / uniemożliwia obiektywną ocenę
9.7 Tomasz / Wrocław 14 sierpień 2014 Opinia o Hotelu: Bardzo dobra lokalizacja, miła obsługa, wygodne pokoje, smaczne i obfite śniadanie (w formie bufetu), w dogodnych godzinach (do 11tej -dot. niedzieli). Hotel czysty i zadbany, świeżo po renowacji. Cena odpowiednia do standardu i jakości usług. Nasze SPA: SPA jak na standard hotelu (3 gwiazdki) w pełni wystarczające. Na skorzystanie z zabiegów było niestety zbyt mało czasu (a polecany przez innych gości hotelowych był zwłaszcza masaż).
8.8 Maria / Helmond NL. 30 lipiec 2014
9 Markus / Paderborn 30 lipiec 2014
9.2 Stanisław / Poznań 28 lipiec 2014 Opinia o Hotelu: Miła, uprzejma i kulturalna obsługa, która tworzy domową ciepłą atmosferę. Nasze SPA: Wszystko OK! Wspaniały Masażysta i Pani Kosemtolog
9 Paweł / 020 Wieliczka 23 maj 2014 Opinia o Hotelu: Bardzo przyjemne pokoje, spokój. Nasze SPA: Sauna i basen.
10 Henryk / Lubawka 25 marzec 2014 Opinia o Hotelu: Wszystko w należytym porządku. Nasze SPA: Basen, sauny dobrze funkcjonują, śmiało polecam ten hotel innym.
9.5 Danuta / Opole 18 październik 2013 Opinia o Hotelu: pokoje,cicha okolica,SPA
10 Tomasz / Kędzierzyn-Koźle 23 sierpień 2013 Opinia o Hotelu: Wystrój, czystość, jedzenie Nasze SPA: Nie korzystaliśmy
9.5 Iwona / Piła 21 sierpień 2013 Opinia o Hotelu: pokój ładny, czysty, garderoba w pokoju, miła obsługa, przyjemny , czysty basen
10 Renata / Zabrze 10 sierpień 2013 Opinia o Hotelu: Usytuowanie blisko Parku Zdrojowego możliwość korzystania z basenu w ramach pobytu. Bardzo dobra kuchnia.
8.8 Maciej / Lubin 03 maj 2013 Opinia o Hotelu: Pokoje do dobrze wyposażone, łazienka Nasze SPA: nie mamy zdania
9.5 Mariusz / Gdańsk 28 styczeń 2013 Opinia o Hotelu: bardzo miła i profesjonalna obsługa, piękny widok na park w pokojach \' od ulicy\' Nasze SPA: nie korzystałem