pl de en
facebook
Hotel Cieplice

Ceny i Rezerwacja

Sprawdź Termin

Rabaty i Promocje

czytaj więcej

Opinie Gości

Zapoznaj się z opiniami naszych klientów:8.8Średnia Opinia

9.3 Joanna / Jarocin 09 lipiec 2017 Opinia o Hotelu: Jedzenie bardzo dobre, duży wybór
9.8 Lidia / Zagórów 07 lipiec 2017 Opinia o Hotelu: Basen, sauna, pokoje, pyszne śniadania, miła obsługa. Chciałabym tam jeszcze kiedyś wrócić Nasze SPA: Masaż, basen
10 Paulina / Jaroszów 07 lipiec 2017 Opinia o Hotelu: Wszystko mi się podobało:) Nasze SPA: Masaż był rewelacyjny:)
8.3 Irena / Mielec 24 czerwiec 2017 Opinia o Hotelu: przestronny pokój, codzienna obsługa- wymiana ręczników, nowa woda, papier toaletowy, bardzo dobre śniadania w formie bufetu szwedzkiego, świetne położenie obok parku, Nasze SPA: dobry basen, chociaż na minus godziny otwarcia od 10 do 21, bo można byłoby popływać rano przed śniadaniem, albo całkiem przed pójściem spać. Na minus postawa ratowników, którzy nie zwracali uwagi osobom źle zachowującym się w basenie.
10 Piotr / Wałbrzych 16 czerwiec 2017
10 Andrzej / Gdańsk 11 czerwiec 2017
9.8 Elżbieta / Wrocław 05 maj 2017
9.2 Stanisław / Wałbrzych 21 kwiecień 2017 Opinia o Hotelu: Wszystko było w porządku Nasze SPA: Nie korzystałem
9.7 Małgorzata / Wrocław 28 marzec 2017 Opinia o Hotelu: Cisza i spokój, fajna lokalizacja - blisko dwa piękne parki z wiewiórkami. Bardzo dobre śniadania i obiadokolacje - obfite i pyszne. Uprzejma obsługa Nasze SPA: Nie korzystałam z zabiegów. Basen, sauny i jacuzzi - bez zarzutu. No, może ten nieprzyjemny kanalizacyjny \"zapach\" pod prysznicami
9.3 Urszula / Warszawa 09 marzec 2017 Opinia o Hotelu: Bardzo smaczne, różnorodne i dostosowane dla wegetarian śniadania. Miła obsługa. Nasze SPA: Basen, sauna, łaźnia rzymska.
8.3 Przemysław / Poznań 07 marzec 2017
8.5 Natalia / Berlin 01 marzec 2017 Opinia o Hotelu: Obsługa, jedzenie atmosfera Nasze SPA: Nie korzystałam niestety z zabiegów nie zdarzylam. Następnym razem :)
8 MONIKA / Myślibórz 24 luty 2017
9.3 marcin / daniec 24 luty 2017 Opinia o Hotelu: ładne pokoje, dobre i obfite śniadania
10 Karolina / Wrocław 23 luty 2017 Opinia o Hotelu: Pokój - bardzo przyjemny i czysty.
8.7 Radosław / Bezrzecze 20 luty 2017
8.7 Danuta / Mława 20 luty 2017 Opinia o Hotelu: pokój komfort duży ponad 30 m z garderobą zamiast szafy i dużą łazienka z suszarką do włosów,kosmetykami jednorazowymi.Oddzielona część sypialna,część salonowa z kanapą,ławą,biurkiem,krzesłem,małym 21 cal telewizorem i chłodziarką.Czystość w pokoju ok,Codzienna dostawa wody butelkowanej do pokoju,wymiana ręczników na rzyczenieDwie windy.Jedzenie domowe świeże. Nasze SPA: Basen i sauny czyste i sprawne.Zabiegi medi solidne i dokładne.Personel miły i pomocny.
7.2 Łukasz / NOWE SKALMIRZYCE 15 luty 2017 Opinia o Hotelu: JEST NA PRAWDĘ CZYSTO, MIŁO I SMACZNIE JEŚLI CHODZI O ŚNIADANIA Nasze SPA: BASEN JEST OK - DOBRZE UTRZYMANY - JEDNAK ZALECAŁ BYM UMIESZCZENIE DUŻEJ CZYTELNEJ INFORMACJI IŻ PO SKORZYSTANIU Z SAUNY PRYSZNIC JEST OBOWIĄZKOWY - PONIEWAŻ ZAUWAŻYŁEM ŻE LUDZIE NOTORYCZNIE PO KORZYSTANIU Z SAUNY WCHODZĄ DO BASENU LUB JACUZZI - NIE JEST FAJNYM KĄPAĆ SIĘ W KOGOŚ POCIE...A BYĆ MOŻE DLA WIELU GOŚCI NIE JEST TO OCZYWISTE. BRAK KLUCZY DO SZAFEK POMIMO 7 OSÓB NA BASENIE JEST TEŻ PONIŻEJ STANDARDU 3 GWIAZDEK - A PRZECIEŻ WYSTARCZY BRAĆ W ZASTAW KLUCZYK OD POKOJU - WTEDY KAŻDY BĘDZIE ZWRACAŁ KLUCZE OD SZAFEK PO OPUSZCZENIU STREFY BASENOWEJ. OGÓLNA OCENA HOTELU NA DUŻY PLUS - ZAPEWNE POLECĘ.
6.2 Marzena / Wilkszyn 14 luty 2017 Opinia o Hotelu: b. dobra jakość zabiegów fizjoterapeutycznych Nasze SPA: b. dobra jakość zabiegów fizjoterapeutycznych.
8.7 Sylwia / Marki 08 luty 2017
8.7 Arkadiusz / Wronki 08 luty 2017
10 Damian / Wrocław 06 luty 2017 Opinia o Hotelu: Hotel jest ok. Dobry standard za nie wygórowaną cenę.
9.7 Izabela / Lubin 02 luty 2017 Opinia o Hotelu: Ładne pokoje. Nasze SPA: Sauny, basen
7.5 michał / Ostrów Wielkopolski 24 styczeń 2017
6.7 Dorota / Gubin 05 styczeń 2017 Opinia o Hotelu: Piękna okolica, spacery, park Nasze SPA: czystość, uprzejmość
8.3 Anna / ŚWIDNICA 05 styczeń 2017
7.3 Agnieszka / Wuppertal 02 styczeń 2017 Opinia o Hotelu: Miękkie łóżko Nasze SPA: Masaż wykonany przez Panią Asię
10 Malgorzata / Sobotka 29 grudzień 2016 Opinia o Hotelu: Basen, pokój, śniadanie. Likakizacja Nasze SPA: Profesjonalne masaże.
8.2 Dorota / Środa Śląska 01 grudzień 2016 Opinia o Hotelu: Miła obsługa,czystość w pokojach
7.5 Stanisław / 000 kOŚCIAN 20 listopad 2016 Opinia o Hotelu: Wszystko było odpowiednie do ceny byliśmy zadowoleni .Pozdrawiamy Nasze SPA: Korzystaliśmy tylko z sauny i basenu dlatego 1 punkt za zabiegi .do basenu i sauny zastrzeżeń nie mieliśmy ,bardzo miła i uprzejma pani ratownik .
7.3 Krzysztof / Brzeg Dolny 25 październik 2016 Opinia o Hotelu: Ogólnie ok przystępna cena, bardzo dobre śniadania
9.8 Elżbieta / Wrocław 20 październik 2016 Opinia o Hotelu: Obsługa, basen, sniadania, pokój. Nasze SPA: Tym razem nie korzystalam, ale w czasie poprzedniego pobytu miałam problem ze znalezieniem kogos z obsługi SPA. Zagladanie przez szyby (mleczne) do gabinetów (gdzie mozę lezy pacjent) jest dość krępujące. Może powinna być osoba na receocji SPA, lub jeden otwarty pokój gdzie można podejsc i zasięgnąć informacji np. o wolnej godzinie na zabieg. Dziękuje.
9.3 MARCIN / Zielona Góra 02 październik 2016 Opinia o Hotelu: Gorąco polecam pobyt w Hotel Cieplice, miła i serdeczna obsługa, przesympatyczna atmosfera, i przyjazne miejsce dla naszego pupila
7.5 Marek / Lublewo Gdańskie 23 wrzesień 2016 Opinia o Hotelu: Ładny, przestronny pokój z wydzieloną sypialnią i dużą łazienką. Bardzo dobre położenie, w samym centrum Cieplic. W pokoju przydatny w czasie upałów wentylator. Nasze SPA: Świetny, duży (jak na hotel) basen.
8.5 Joanna / Jawor 15 wrzesień 2016 Opinia o Hotelu: hotel przyjemnie położony w sąsiedztwie parku a jednocześnie w pobliżu rynku, wyżywienie bardzo dobre Nasze SPA: podczas pobytu basen miał awarie, nie korzystałam
9.8 Bożena / Oborniki Śląskie 31 sierpień 2016 Opinia o Hotelu: fachowa obsługa, błoga cisza pomimo dużej liczby wypoczywających, bliskość do wszystkiego Nasze SPA: kompetentni pracownicy , dobre zaplecze , dyspozycyjność
9.7 Justyna / Zielona Góra 25 sierpień 2016
10 Mariusz / Brzeg 28 lipiec 2016
7.5 Monika / Strzegom 18 lipiec 2016
9.3 Andrzej / PLYMOUTH 03 lipiec 2016 Opinia o Hotelu: Lokalizacja.Śniadania.Wymiana ręczników (codzienna).Obsługa Nasze SPA: Basen i jacuzzi i sauny w cenie pobytu. Rozmiar basenu .Duży wybór zabiegów i profesjonalne wykonanie (masaże -klasyczny)
8.2 Tomasz / Berlin 29 czerwiec 2016 Opinia o Hotelu: Mila obsluga Nasze SPA: Korzystalem tylko z masazu - wykonany przez bardzo profesjonalnego fizjoterapeute.
8.3 Katarina / Radebeul 17 maj 2016
8.2 Maria / Kluczbork 16 maj 2016 Opinia o Hotelu: ogólnie jesteśmy zadowoleni z pobytu, łazienki są dobrze wyposażone, jedzenie smaczne, pokój za mały jeżeli ma być na 3 osoby, jeżeli pokój 108 jest o tym standardzie co zamówiłam to jestem lekko zawiedziona, uważam że jest trochę za mały w innych hotelach z *** gwiazdkami miałam większy komfort
9 Jolanta / Ciepielowice 29 kwiecień 2016
9.2 jerzy / stargard . 27 kwiecień 2016
8.7 Zbigniew / Rudziniec 25 kwiecień 2016
5 Adam / Warszawa 24 luty 2016 Opinia o Hotelu: Jest to hotel 3*, ale postanowiłem przyznać najwyższą ocenę za: 1) położenie. W pobliżu jest Kościół oraz Park Zdrojowy. Hotel jest usytuowany w centrum uzdrowiska Cieplice Zdrój. 2) pokój. Miałem pokój DELUXE, wyposażenie tak jak w opisie na stronie hotelu. Pokój był czysty, sprzątany. Ręczniki były wymieniane codziennie. 3) Spa. Miałem zarówno okłady borowinowe (wykonywała je Pani Kinga - uprzejma i kulturalna osoba) oraz masaże. Wiem, że pracuje tam na stałe Pan Grzegorz (który ma b. dobrą opinię). Wszystkie jednak masaże miałem wykonane przez Pana Marcina, który Go zastępował w czasie mojego pobytu. Masaże Pana Marcina były wykonywane w miłej atmosferze, w sposób profesjonalny. Pan Marcin naprawdę się starał i jestem bardzo zadowolony z tych zabiegów. 4) restauracja. Jedzenie, jak na hotel 3*, było zróżnicowane oraz smaczne. Adam, pobyt od 15-21.02.2016, pokój 415
9.5 Zdzisław / Ręczyn 20 luty 2016
8.7 Katarzyna / Warszawa 09 luty 2016 Opinia o Hotelu: Czystość, położenie, funkcjonalność pokoju, śniadania. Nasze SPA: Czystość, fachowość usług, miła, ralaksująca atmosfera.
8.3 Przemysław / Wrocław 08 luty 2016 Opinia o Hotelu: Pokoje świetne, duże, jasne Nasze SPA: basen!
9.8 Mirosława / Chocianów 08 styczeń 2016 Opinia o Hotelu: Idealne położenie hotelu, przy parku zdrojowym a jednocześnie blisko basenów termalnych, centrum i deptaka Cieplic. Obsługa bardzo miła, pomocna. W hotelu panuje ciepły przyjazny klimat. Zdecydowanie polecam. Nasze SPA: Basen solankowy - mile zaskakuje wielkością i wyposażeniem. Pani masażystka pogodna i przemiła.
8.5 Aleksandra / Kliniska Wielkie 29 grudzień 2015 Opinia o Hotelu: Wyżywienie. Nasze SPA: Miła obsługa.
9.5 Jacek / Twardogóra 14 grudzień 2015
4 Jacek / Twardogóra 14 grudzień 2015 Opinia o Hotelu: Na zabawie andrzejkowej w 2015 roku było super. Hotel bardzo czysty i super obsługa. Jeden minus. W ofercie Andrzejkowej są cieple i zimne napoje. gdy skończył nam się sok jabłkowy i poszedłem do baru (impreza zamknięta zapłacona z góry) pani powiedziała że niestety był jeden litrowy na parę przewidziany i muszę kupić małego Tymbarka za 4,50. Idąc na taką imprezę nie bierze się portfela. Chciałbym tam jeszcze wrócić bo warto ale proszę właściciela żeby doliczył sobie nawet te 20 złotych od głowy i żeby zimne napoje były bez ograniczeń, to jedyny minus. Super DJ który prowadził imprezę i super atmosfera. Polecam
8.8 Pawel / Syców 19 listopad 2015 Opinia o Hotelu: Piękne położenie czystść miła obsługa
7.5 Michał / Gdynia 18 listopad 2015
10 Krystyna / Stare Bojanowo 11 listopad 2015 Opinia o Hotelu: Wszystko,bardzo dobra lokalizacja,bardzo miła obsługa hotelu,obfite śniadania,smaczne posiłki (obiad,kolacja)wygodne łózko w pokoju,cicho w nocy,ładna i czysta łazienka,przyjemna pościel,telewizor w pokoju. Nasze SPA: Całodzienny dostęp do basenu solankowego,basen duży,mili ratownicy i bardzo uczynni.Dostęp do SPA,,zabiegi rehabilitacyjne wykonują bardzo mili rehabilitanci.Do domu wróciłam bardzo zadowolona,to był fantastyczny tydzień w hotelu Cieplice.
4.5 Agnieszka / Poznań 01 listopad 2015 Opinia o Hotelu: W tym roku miałam okazję spędzić parę nocy w Hotelu Cieplice - bardzo dobra lokalizacja, zaraz przy deptaku, niedaleko termy Cieplickie, tak więc małe atrakcje w okolicy są zapewnione. Pokój, który zamówiłam był przestronny (dla 2 osób dorosłych i dziecka w sam raz), obsługa przyjemna, a posiłki smaczne. Dodatkowo wieczorem można było zrelaksować się w hotelowym basenie oraz jacuzzi. Mały minus za równie mały parking hotelowy - mimo to obsługa hotelowa zawsze pomoże znaleźć miejsce na pozostawienie czterech kółek. Wszędzie czysto i schludnie - osobiście polecam, nie mam większych zastrzeżeń.
9.3 Miroslav / Jablonec nad Nisou 15 październik 2015
8 Rafał / Grębocice 25 wrzesień 2015
8.8 viola / nowy dwor mazowiecki 18 wrzesień 2015
7.5 Bożena / Wieluń 17 wrzesień 2015
9.2 Aleksandra / Wrocław 15 wrzesień 2015 Opinia o Hotelu: przyzwoity wygląd pokoju, duży wybór menu śniadaniowego Nasze SPA: Bardzo dobra jakość wykonanego masażu
10 Elżbieta / Łódź 09 wrzesień 2015
10 ZBIGNIEW / POLICE 02 wrzesień 2015 Opinia o Hotelu: Bardzo mila i profesjonalna obsluga. Obsluga recepcji na wysokim poziomie. Pani , ktora sprzatala pokoj zawsze mila i pomocna .Posilki przygotowywane na sniadanie zawsze swieze i bardzo smaczne. Kelnerki pilnowaly, zeby nie zabraklo asortymentu na stole. Nasze SPA: Hotelowe SPA przyjazne dla gosci i zawsze dostepne wszystkie zabiegi - szczegolnie laznie dawaly wspanialy efekt i daly nam niezapomniane wrazenia.
8.2 Żaneta / Grudziądz 17 lipiec 2015 Opinia o Hotelu: Poprawa jeśli chodzi o urozmaicenie śniadania , bardzo smaczne obiady , bardzo czysto w pokojach ,
7.5 Rita / Osiek Mały 11 lipiec 2015 Opinia o Hotelu: czystość Nasze SPA: Wysokie kompetencje kosmetyczki
8 Grzegorz / Świdnica 08 lipiec 2015 Opinia o Hotelu: Balkon wieczorem
8 Aleksandra / Gilowice 01 lipiec 2015
10 Danuta / Dolaszewo 30 czerwiec 2015 Opinia o Hotelu: Bardzo wygodny przestrzenny pokój z widokiem na góry. Śniadania urozmaicone. Fajny basen solankowy ,sauny. Miła obsługa. Chętnie wrócimy. Nasze SPA: Nie korzystaliśmy z zabiegów.
8.3 Krzysztof / Długi Kąt 30 czerwiec 2015 Opinia o Hotelu: Czysto,personel profesjonalny zarówno w recepcji,gastronomi jak i w części hotelowej.Bufet śniadaniowy dobry.Pokój dbl.ciasny,mało funkcjonalny.Położenie hotelu - doskonałe. Nasze SPA: Zabiegi wykonywane profesjonalnie.Basen,jacuzzi oraz sauny dobrze utrzymywane,ale temperatura wody w basenie nie do korzystania.
10 Bogusław / Poznań 30 czerwiec 2015
10 Róża / Zabrze 05 czerwiec 2015 Opinia o Hotelu: Jestesmy zadowoleni z całego naszego pobytu hotel wspaniały jedzenie smaczne pokoje czyściutkie wszystko na wysokim poziomie Nasze SPA: Zabiegi były wspaniałe jesteśmy bardzo zadowoleni
9.2 Krystyna / Siemianowice Sl 06 maj 2015 Opinia o Hotelu: świetna lokalizacja, urozmaicone śniadania
8.2 Henryk / Lubin 03 maj 2015 Opinia o Hotelu: Polozenie w miescie, widok na gory, mili pracownicy, odnowienie hotelu, Nasze SPA: sauny, basen.
8 Genowefa / Międzyzdroje 21 kwiecień 2015 Opinia o Hotelu: Uprzejmy personel recepcji. Ratownik na basenie organizujący gimnastykę w wodzie. Nasze SPA: Dobra masażystka.
7.8 Maria / Bielkowo 21 kwiecień 2015 Opinia o Hotelu: Mila obsługa, czystość, bardzo bogate świąteczne meni . Nasze SPA: Nie korzystalismy
9.7 Andrzej / Poznań 16 marzec 2015 Opinia o Hotelu: czyste pokoje , czysta stówka pełna kultura Nasze SPA: wszystko ok
7.3 Urszula / Wrocław 04 marzec 2015
8.7 Marek / Poznań 03 marzec 2015 Opinia o Hotelu: Bardzo wygodne i przestronne pokoje. Dobrze wyciszone
8.5 Wiesław / Darłowo 02 marzec 2015 Opinia o Hotelu: super śniadanka dla każdego coś dobrego, intymny personel, fajna lokalizacja, cudowna cisza Nasze SPA: wspaniały relaks po całym intensywnym dniu
9.8 Sławomir / OLEŚNICA 25 luty 2015 Opinia o Hotelu: Bardzo miła obsługa od samego wejścia do obiektu, urządzenie i stan utrzymania pokoju, możliwość zakupu biletu do term, wspaniałe i urozmaicone śniadania Nasze SPA: kultura osobista Pani Kosmetyczki, wyposażenie gabinetu oraz profesjonalne wykonanie usługi, czystość i porządek na basenie i w saunach, dyskretna działalność ratownika który bardzo taktownie i dyskretnie egzekwował porządek w obiekcie,
6.7 Jerzy / Opole 24 luty 2015 Opinia o Hotelu: Pokoje i zaplecze SPA
8.8 Henryk / Wejherowo 23 luty 2015 Opinia o Hotelu: Położenie hotelu,ogólnie wszystko było ok mila obsluga Nasze SPA: Fajne hotelowe spa,czysty basen ,uprzejmy ratownik
8.3 Robert / Wilkszyn 20 luty 2015
7.2 Andrzej / Miejska Górka 18 luty 2015
8.7 Sebastian / Jelling 15 luty 2015 Opinia o Hotelu: obfite sniadanie oraqz mila obsluga (front desk) Nasze SPA: Gratis basen i sauny.
9.3 Aneta / Nottingham 12 luty 2015 Opinia o Hotelu: Obsługa na recepcji. Rewelacja. Panie kompetentne, uśmiechnięte, nic nie dziwiło, nic nie stanowiło problemu. Nasze SPA: Obsługa, rzetelna informacja, podejście do klienta.
8.2 Adam / Bielany Wrocławskie 11 luty 2015 Opinia o Hotelu: Pokój, basen i spa na miejscu, szwedzki stół na śniadanie Nasze SPA: Za krótki pobyt, aby ocenić obiektywnie
9 Sabine / Berlin 09 luty 2015 Opinia o Hotelu: es hat uns sehr gefallen
8.5 Aleksandra / Kobierzyce 22 styczeń 2015 Opinia o Hotelu: Bardzo podobał nam się nieograniczony dostęp do basenu oraz saun. Szczególnie podbiły nasze serca śniadania- przeogromny wybór tak, że nie było mowy aby nikt nie znalazł czegoś dla siebie :-)))
9.5 Tomasz / Mierzyn k.Szczecina 20 styczeń 2015 Opinia o Hotelu: Bardzo dobra lokalizacja hotelu.W pobliżu park,zabytki Cieplic,baseny termalne.Sam hol wejściowy robi pozytywne wrażenie. Pokoje są duże Nasze SPA: Wygodna droga do spa osobną windą pomijając hol recepcji.Duża ilośc urządzeń do cwiczeń typu bieżnie,rowerki itp.baseny i sauny również również ok.
9.5 Igor / Berdyansk 11 styczeń 2015
10 WITOLD / LĘDZINY 11 styczeń 2015 Opinia o Hotelu: Urozmaicone jedzenie, bardzo smaczne, nieograniczony dostęp do saun, basenu i sali fitness, przyjemna atmosfera, polecam.
9 Tomasz / Opalenica 07 styczeń 2015 Opinia o Hotelu: odwiedziliśmy hotel już drugi raz i byliśmy bardzo zadowoleni, wrócimy tu ponownie !
9.7 Andrzej / Grodzisk Mazowiecki 07 styczeń 2015 Opinia o Hotelu: Świetna lokalizacja, przystępne ceny, doskonała obsługa Nasze SPA: Fajny, kameralny basen
9.2 Renata / wrocław 19 grudzień 2014
6.8 Marek / Oleśnica 26 listopad 2014 Opinia o Hotelu: Ładne przestronne pokoje, dostęp do internetu, przyjemny basen, śniadania w formie bufetu do przyjęcia ( adekwatne do ceny pobytu )jest wszystko. Nasze SPA: zabieg wykonany w terminie godzina dotrzymana.
7.2 Ludwig / Bobingen 21 listopad 2014 Opinia o Hotelu: Sauna,Obsluga w rececji,oleglosc do centrum,
8.5 Anna / wrocław 20 listopad 2014 Opinia o Hotelu: Podobało mi się ,że basen jest czynny do g. 22. piękny widok z okna na park i góry Nasze SPA: nie korzystałam
6.3 Alicja / Słupsk 14 listopad 2014
6.5 Lidia 22 październik 2014 Opinia o Hotelu: Świetna lokalizacja hotelu gwarantująca ciszę i nieduża odległość do Term. Dobre i urozmaicone śniadania. Uprzejmość pracowników hotelu. Można wypocząć pod warunkiem dobrej lokalizacji pokoju. Nasze SPA: Doskonale przeprowadzony masaż. Spory wybór rodzajów kąpieli perełkowych. Atmosfera w SPA gwarantująca relaks.
8.3 Paulina / Piława Dolna 25 sierpień 2014
8.7 MICHAŁ / INOWROCŁAW 21 sierpień 2014 Opinia o Hotelu: profesjonalna obsługa Nasze SPA: awaria pomp / ? / uniemożliwia obiektywną ocenę
9.7 Tomasz / Wrocław 14 sierpień 2014 Opinia o Hotelu: Bardzo dobra lokalizacja, miła obsługa, wygodne pokoje, smaczne i obfite śniadanie (w formie bufetu), w dogodnych godzinach (do 11tej -dot. niedzieli). Hotel czysty i zadbany, świeżo po renowacji. Cena odpowiednia do standardu i jakości usług. Nasze SPA: SPA jak na standard hotelu (3 gwiazdki) w pełni wystarczające. Na skorzystanie z zabiegów było niestety zbyt mało czasu (a polecany przez innych gości hotelowych był zwłaszcza masaż).
8.8 Maria / Helmond NL. 30 lipiec 2014
9 Markus / Paderborn 30 lipiec 2014
9.2 Stanisław / Poznań 28 lipiec 2014 Opinia o Hotelu: Miła, uprzejma i kulturalna obsługa, która tworzy domową ciepłą atmosferę. Nasze SPA: Wszystko OK! Wspaniały Masażysta i Pani Kosemtolog
9 Paweł / 020 Wieliczka 23 maj 2014 Opinia o Hotelu: Bardzo przyjemne pokoje, spokój. Nasze SPA: Sauna i basen.
10 Henryk / Lubawka 25 marzec 2014 Opinia o Hotelu: Wszystko w należytym porządku. Nasze SPA: Basen, sauny dobrze funkcjonują, śmiało polecam ten hotel innym.
9.5 Danuta / Opole 18 październik 2013 Opinia o Hotelu: pokoje,cicha okolica,SPA
10 Tomasz / Kędzierzyn-Koźle 23 sierpień 2013 Opinia o Hotelu: Wystrój, czystość, jedzenie Nasze SPA: Nie korzystaliśmy
9.5 Iwona / Piła 21 sierpień 2013 Opinia o Hotelu: pokój ładny, czysty, garderoba w pokoju, miła obsługa, przyjemny , czysty basen
10 Renata / Zabrze 10 sierpień 2013 Opinia o Hotelu: Usytuowanie blisko Parku Zdrojowego możliwość korzystania z basenu w ramach pobytu. Bardzo dobra kuchnia.
8.8 Maciej / Lubin 03 maj 2013 Opinia o Hotelu: Pokoje do dobrze wyposażone, łazienka Nasze SPA: nie mamy zdania
9.5 Mariusz / Gdańsk 28 styczeń 2013 Opinia o Hotelu: bardzo miła i profesjonalna obsługa, piękny widok na park w pokojach \' od ulicy\' Nasze SPA: nie korzystałem